Оферта No. 894

920 EUR ( 1799 BGN )

( 0.43 EUR / кв.м. )

продава: земеделска земя, 16 km от общ. център

Община Априлци Площ:2149 кв.м. Възможност за ползване::ливада
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 894
Предлага се за продажба недвижим имот, представляващ земеделска земя с площ от 2 149 кв. м., намиращ се в гр.Априлци, кв. Острец, местност Попска рътлина, регион със силно развити традиции в туризма и хотелиерството.Подходящ е за всякакъв тип строителство.Лицето е 16 метра, достъпът е по макадамов път, лек наклон на юг, прекрасна панорамна гледка към Балкана.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Семра Юнузова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio