Оферта No. 8969

102 EUR ( 199 BGN )

( 2.55 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8969
Отдава се жилище в изключително добре организираният район Голо Бърдо.Апартаментът е в близост до детска градина, училище ТЕРА МОЛ и редица други търговски обекти.Представлява вътрешен, обзаведен едностаен апартамент.Кухнята е оборудвана с нова готварска печка и хладилник, секционни кухненски шкафове, трапезна маса и диван.Банята е в прилично състояние.Отоплението е посредством електричество.Сградата е включена в програмата за саниране.Изискват се две депозитни вноски, които биха могли да се разсрочат.Жилището ще бъде свободно от юли 2020 г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio