Оферта No. 9027

107 EUR ( 209 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Етаж:6 Бр.етажи:7 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9027
Отдава се под наем тристаен необзаведен апартамент в района на кв.Падало.В близост има детска ясла, детска градина, училище, медицински център, парк за разходка и други удобства.Жилището се състои от кухня с трапезария и всекидневна, обединени в едно, две спални, голяма баня с тоалетна и две тераси.Подовите настилки са от дъбов паркет и теракота, а дограмата е подменена.Отоплението в жилището е посредством ТЕЦ.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, ТЕЦ, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio