Оферта No. 9057

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 470.16 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9057
Тристаен тухлен апартамент в квартал Варовник, гр. Габрово. Намира се на първи жилищен етаж с площ 87 кв.м. Разпределението е следното: кухненски бокс с трапезария, всекидневна с преход към спалня, втора спалня, санитарен възел. Подови настилки- паркет, дограма- дървена двуклатна. Принадлежащи: мазе с квадратура 10 кв.м. и таван с квадратура 27 кв.м. Под апартамента има гараж , който подлежи на допълнителна договорка.Към имота принадлежи и гараж , който не е включен в цената !!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio