Оферта No. 9064

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 426.08 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:72 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Тераси:1 Строит. система:тухла
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9064
Предлагаме на Вашето внимание монолитен апартамент в кв.Бичкиня, в близост до детска градина и училище.Жилището съдържа кухня, всекидневна, спалня, баня-тоалетна и килер.Подовата настилка в стаите е паркет, а в коридора теракота.Има прилежащо избено помещение с площ от 7.13 кв.м.За повече информация, заповядайте при нас!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio