Оферта No. 9065

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 406.72 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9065
Предлагаме на Вашето внимание монолитен апартамент в кв.Бичкиня, в близост до детска градина и училище.Жилището съдържа кухня с тераса, всекидневна, две спални, баня и тоалетна отделно и килер.Подовата настилка в стаите е паркет, а в коридора балатум, дограмата навсякъде е подменена с ПВЦ такава, стените са латексово боядисани.Въпросът с отоплението е решен посредством камина с водна риза, а за охлаждане през летните месеци се използва климатик.Има прилежащо избено помещение с площ от 7.76 кв.м.За повече информация, заповядайте при нас!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio