Оферта No. 9154

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 255.66 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:44 кв.м. Ползваема площ:44 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9154
Предлагаме на Вашето внимание имот в китно селце, отстоящо на 5-6 км. от град Габрово с площ от 500.00 кв.м., заедно с построените в него едноетажна монолитна къщичка с площ от 36.90 кв.м. и сушина с площ от 7.00 кв.м.

Разпределение на помещенията - входно предверие, кухня, спалня. Подовите настилки са циментова замазка, двукатна дървена дограма.Няма вътрешна тоалетна, но съществува възможност за направа. В двора има орех, под короната на който дори жаркото лятно слънце не може да си пробие път.Има и доста други плодородни дръвчета - ябълка, дюля, лешник. Към имота се предлагат още 1299 кв.м. земеделска земя.Тук може да се откъснете от напрегнатото и шумно ежедневие и да откриете своя оазис сред красивата балканска природа.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio