Оферта No. 9162

10220 EUR ( 19988 BGN )

продава: къща, 36 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:168 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9162
Предлага се за продажба недвижим имот, находящ се в близост до гр. Севлиево.Представлява дворно място с площ от 1705 кв.м. заедно с построените в него както следва: паянтова жилищна сграда на два етажа със застроена площ от 83,00 кв. и 4 селскостопански постройки. Имотът е в регулация, ограден, достъпът до него е по асфалтов път, от две страни улица.Теренът е равнинен, с лек наклон на запад.От имота могат да се обособят два отделни съответно с площ от 865 кв.м. и 840 кв.м.По цената могат да се преговори и коментари.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio