Оферта No. 9183

184000 EUR ( 359867 BGN )

( 224.94 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Велико Търново

Община Велико Търново Площ:818 кв.м. Ползваема площ:818 кв.м. Етаж:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9183
Предлагаме за продажба имот в източната част на Велико Търново, от който се открива величествена гледка към крепостта Царевец.В сутерена на сградата са организирани котелно помещение, фитнес, сауна , две мази.В южната част на двора е изградено голямо барбекю с навес.Има изградена и соларна система за топла вода.На първият етаж има организиран голям гараж за две коли и обслужващи помещения.На вторият етаж е разгърнат голям апартамент с две спални, всяка от тях със собствена баня, голям дневен тракт с излаз на 4 тераси.На трети и четвърти етаж са разгърнати още два големи апартамента, с площ от по 170 и 185 кв.м. съответно с две и три спални, всяка от които със собствена баня, просторна дневна и 4 тераси. Това е имот за ценители, с много мрамор и каменни плочи, красиви парапети, окачени тавани и спиращи дъха гледки.Не пропускайте нашето предложение!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, необзаведена, с гараж, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio