Оферта No. 9206

32212 EUR ( 63000 BGN )

( 825.95 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:39 кв.м. Чиста жил.площ:36 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9206
Агенция да недвижими имоти "Регент" предлага за продажба едноспален дизайнерски апартамент в центъра на град Габрово. Разположен на една от търговските улици на града, с панорамна гледка към телевизионната кула и в непосредствена близост до крайречната алея, това е един добър имот, в който да инвестирате. Основно ремонтиран с качествени материали, апартамента предлага комфорт и уют. Имота се продава с наематели с дългосрочен договор с доходност от 7 % годшно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, лукс, телефон, интернет връзка

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio