Оферта No. 9219

204520 EUR ( 400000 BGN )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9219
Предлагаме имот, попадащ в Северната индустриална зона на Габрово, който в момента функционира и работи с мощни темпове. Представлява оградено и добре охранявани дворно място, хоризонтално и с добър достъп от 5275 кв.м, съгласно нотариален акт, а съгласно скица - 5362 кв.м с изпълнена армирана бетонова настилка с площ от 1218 кв.м. Построени са две сгради. Първата сграда представлява едноетажна масивна административно - складова сграда със застроена площ от 106.60 кв.м по документ за собственост, а заснета на място при нанасяне на скицата от 102 кв.м. Изградена е по монолитната строителна система през 1984 г. Използва се за луксозен офик и съблекални за персонал със санитерни възли. Втората сграда Представлява едноетажна масивна сглобяема производствена сграда със застроена площ 840 кв.м по документ за собственост, а заснета на място при нанасяне на скицата - 693 кв.м. Изградена е по смесената строителна система - монолитна и сглобяемата през 1984 г. Носеща конструкция - метални колони, ферми и столици, покривна конструкция - двускатна метална конструкция покрита с нагъната поцинкована ламарина и стени - тухлени зидове от тухли четворки със стоманобетонови пояси. Електрическото захранване е с мощност от 500 кW.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio