Оферта No. 9234

127825 EUR ( 250000 BGN )

( 167.09 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:150 кв.м. Ползваема площ:480 кв.м. Земя:765 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9234
Предлагаме на вашето внимание новопостроена къща в един от най-предпочитаните райони - кв.Русевци. Къщата е с положена топлоизолация, дървена дограма с двоен стъклопакет, положена ел и ВиК инсталации. Разпределението на етажите е следното:

Приземен етаж от към двора - две мази, стая, кухня, баня с тоалетна, котелно и помещение под гараж с отвор за ремонт на автомобили, два изхода към двора, стълбище към основния етаж;

Основен етаж - спалня с тераса, баня с тоалетна, гараж за два автомобила, всекидневна с трапезария и кухненски бокс, веранда за барбекю, стълби към двора, стълби към втори етаж;

Втори етаж - три спални всяка с излаз на тераса, баня с тоалетна до две от спалните и самостоятелни баня и тоалетна в една от спалните, килер към нея (дрешник);

Дворът е с площ 765 кв.м., заравнен и изключително слънчев, поради изложението в южна посока. Достъпът до имота е лесен през цялата година. Нуждае се от довършителни работи по интериора, както и последващо обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio