Оферта No. 9239

16000 EUR ( 31293 BGN )

( 18.35 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:84 кв.м. Земя:872 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9239
Имота се намира на 2,5 км от общинския център на гр Габрово , квартала има редовен градски транспорт , хранителен магазин предимно е населено с малди хора.Продава се ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА в квартал Войново. Дворното място е 872 кв.м., като в него е построена ДВУЕТАЖНА МАСИВНА ЖИЛИЩНА СГРАДА от 84 кв.м. и ЕДНОЕТАЖНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПОСТРОЙКА от 27 кв.м. Имота е подходящ за млади хора , който имат въображение да създадът уютен дом.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio