Оферта No. 9288

92 EUR ( 180 BGN )

( 1.53 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9288
Отдава се двустаен апартамент, който е локализиран в непосредтвена близост до автогара Габрово, Дом на Хумора и сатирата, хипермаркет Лидл, магазини от различно естество: за промишлени стоки, битови стоки, хранителни продукти и др. Местоположението е комуникативно и леснодостъпно. Жилището се състои от всекидневна, спалня, кухня, два килера, две тераси, баня-тоалетна и коридор. Като голям плюс за апартамента може да отбележи, че е с две тераси: малка и голяма. Малката тераса е разположена към кухнята, а голямата към спалнята и всекидневната, като всяка стая има отделен изход. Банята и тоалетната се помещават заедно. Навсякъде в жилището е подменена дограмата. Отоплението е решено посредством ТЕЦ. Жилището се отдава необзаведено, но има опция и за обзавеждане по желание на бъдещите наематели.

Отдава се дългосрочно!

Забележка: При наемане се изискват две депозитни вноски!

Огледи ще бъдат възможни от 01.06.2020г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, ТЕЦ, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio