Оферта No. 9301

61356 EUR ( 120000 BGN )

продава: четиристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Чиста жил.площ:120 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9301
Проодаваният многоспален апартамент се намира в новопостроена жилищна сграда в квартал "Шиваров мост" и съдържа: просторна всекидневна с кухня и трапезария и три спални, от които едната с тераса; санитарен възел. Жилището ще се продава в завършен вид. Общите части на сградата са луксозно изпълнени и разполага с паркинг.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio