Оферта No. 9340

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 449.49 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:91 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9340
Предлаганият тристаен панелен апартамент се намира в кв. Трендафил 2, на 3-ти жилищен етаж в малка 4 етажна жилищна сграда.

Направен е основен ремонт и в жилището не е живяно. Стените са мазани и шпакловани, подменени са ВиК инсталащиите и електрическите кабели, подменена е дограмата на прозорците, сложени са вътрешни интериорни врати. Подовите настилки са терекота в коридора и кухнята, паркет в салните и ламинат в хола. Направена е и външна топло изолация на всички етажи.

Апартамента съдържа: кухня, хол-всекидневна, с голяма тереса с южно изложение, две спални, тоалетна, баня - тоалетна.Изградено е и локално парно отопление.

Имот, направен с много вкус, качествено и без забележки

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio