Оферта No. 9362

5829 EUR ( 11400 BGN )

( 5.98 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 40 km от общ. център

Община Габрово Площ:975 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9362
Продава терен за жилищно строителство в квартал "Долни Бакойци" на гр.Габрово. Мястото е с лека денивелация с южно изложение и панорамна гледка към Стара планина. Оградено е с метална мрежа, достъпно е от главната улица на квартала ул. "Бакойска". Имотът е захранен с електричество и водопровод. Монтирано е дървено бунгало с площ около 16 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio