Оферта No. 9442

7414 EUR ( 14500 BGN )

( 82.38 EUR / кв.м. )

продава: къща, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9442
Продава двуетажна масивна жилищна сграда в село Райновци на около 12 км от гр.Габрово в посока гр.Севлиево. Дворното място е в идеални част около 150 кв.м, равно с достъп от път с асфалтова настилка. На първи етаж са обособени коридор, две стаи и санитарен възел. Достъпът до втория етаж е от външно стоманобетоново стълбище. Вторият етаж се състои от коридор, дневна с кухненски кът, спалня и баня-тоалетна. Имотът има нужда от освежаващи ремонтни дейности. В селото има магазин и редовен междуградски транспорт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio