Оферта No. 9469

12271 EUR ( 24000 BGN )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:45 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9469
Продава се ДВУЕТАЖНА КЪЩА в село Свинарски дол, обл. Габрово.

Дворното място е 1400 кв.м. В него има построени още: масивна постройка на два етажа / лятна кухня/, от която има топла връзка към къщата и гараж на площ 20 кв.м.

Къщата разполага с три стаи на първия и две стаи и тераса на втория етаж.

Селото е на 10 минути с автомобил от града и е подходящо, както за сезонно, така и за целогодишно живеене.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio