Оферта No. 9495

36814 EUR ( 72001 BGN )

( 306.78 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Чиста жил.площ:120 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9495
Предлагаме многостайно монолитно жилище в административния център на гр.Габрово.В близост са Община Габрово, Областна Администрация, РС Габрово, Априловска гимназия.Апартаментът представлява кухненски бокс, голям хол и прекрасна тераса към тях, три преходни спални и още една самостоятелна такава, баня и тоалетна.Като подобрения в имота могат да се отбележат осъвременената баня и една отремонтирана спалня.Към жилището принадлежат голям таван със санитарен възел и площ от 20 кв.м., избено помещение и стаичка на партерния етаж, която е подходяща за инвестиция може да се отдаде като офис. Това е един чудесен имот за по-голямо семейство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio