Оферта No. 9544

37836 EUR ( 74000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9544
Продава се апартамент в град Габрово- град в централна България, разположен по поречието на река Янтра и в северното подножие на Шипченския дял на Стара планина. Градът е известен с хумора и сатирата и ежегодния карнавал.

Продаваното жилище се намира в квартал Радичевец. Квартала е добре организиран, с редовен градски транспорт и в близост до училище, гимназия, магазини,спортни площадки, поликлиника.

Апартамента разполага с : голяма всекидневна с тераса, две спални, баня и тоалетна в отделни помещения. Има преход от всекидневна към една спалня. Подовите настилки са ламинат и теракот. Продава се с обзавеждането.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio