Оферта No. 9573

1 EUR ( 2 BGN )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9573
Добро предложение за производствена база, разположена върху ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор 14218.501.842 от 3770 кв.м, с РЗП 1268 кв.м. с начин на трайно ползване: за машиностроителната и машинообработваща промишленост. Тренът е равнинен, ограден, достъпен от път с асфалтова настилка. В имота са изградени Ел и ВиК инженерни мрежи.I.Сграда с идентификатор14218.501.842.1 представлява едноетажна в южната част двуетажна масивна административно - промишлена сграда със застроена площ 244 кв.м. Носещата конструкция е смесена - масивна за двуетажна част и метална сглобяема за едноетажна част.Покривната конструкция е двускатна метална ферма покрита с изолационни панели.Фасади - топлоизолация и минерална мазилка за двуетажна част и изолационни панели за едноетажна част.Дограма - ПВЦ стъклопакет.Инсталации - Ел. и ВиК, СОТ. Южната част на сградата е двуетажна като на първи етаж са обособени три офиса и санитарни възли. Подови настилки с гранитогрес, стени и тавани с гипсокартон и латексово боядисване. На втори етаж са обособени стая и санитарен възел. Подови настилки с циментова замазка, стени и тавани с гипсокартон. Северната част на сградата представлява едноетажно, еднопространствено помещение с подова настилка - шлайфан бетон, стени с изолационни панели, таван - окачен.

II. Сграда с идентификатор 14218.501.842.2 представлява едноетажна сграда - склад със застроена площ 174 кв.м, изградена е по сглобяемата строителна система. Носещата конструкция е сглобяема метална - метални колони, ферми и столици. Покривната конструкция е двускатна метална ферма покрита с нагъната поцинкована ламарина. Фасади - обшивка с нагъната поцинкована ламарина. Дограма - метална. Инсталации - не са изпълнени

III. Сграда с идентификатор 14218.501.842.3 представлява едноетажна сграда - склад със застроена площ 75 кв.м, изградена е по сглобяемата строителна система. Носещата конструкция е сглобяема метална - метални колони, ферми и столици. Покривната конструкция е двускатна метална ферма покрита с нагъната поцинкована ламарина. Фасади - обшивка с нагъната поцинкована ламарина. Дограма - метална. Инсталации - не са изпълнени

IV. Обект в сграда с идентификатор 14218.501.843.1.2 , представлява втори етаж от двуетажна промишлена сграда със застроена площ 775 кв.м. Сградата е изградена в ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор 14218.501.843, оценяваният обект е с директен достъп от ниво терен от ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор 14218.501.842. Носещата конструкция масивна стоманобетонова. Покривна конструкция - плосък покрив с хидроизолация на битумна основа. Фасади - изолационни панели по западна фасада, останали с гладка варова мазилка. Дограма - ПВЦ стъклопакет. Инсталации - Ел. и ВиК, СОТ. В сградата са обособени производствени, складови помещения и санитарни възли. Подови настилки с циментова замазка, стени с варова мазилка и латексово боядисване; тавани - окачени. Санитарни възли с настилка от теракота и фаянсова облицовка.

Много добър достъп до имота и изградени всички необходими за производство комуникации. Подходящ за логистичен център, производствена, складова или търговска дейност. За повече информация, моля, заповядайте в офиса на фирма Регент в гр. Габрово. При интерес, моля, посочете: 8684. Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед Цената е 2 лв кв.м Без ДДС

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio