Оферта No. 9616

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 35.79 EUR / кв.м. )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Трявна Ползваема площ:180 кв.м. Земя:500 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9616
Продава се къща в Станчов хан. Селото се намира в Тревненския Балкан, в район с неповторима природа и балкански въздух. В близост могат да се посетят архитектурни музеи и паметници в град Трявна; Етнографски комплекс "Етъра"- Габрово; Дряновски манастир, пещерата " Бачо Киро"; ски курорт "Узана"; минералните бани на Вонеща вода.

Продаваният имот представлява двуетажна къща с каменни основи и гредоредна конструкция. Хубаво и запазено вътрешно дървено стълбище. На първият етаж разполага с кухня с преход към две стаи и четири спални на втори етаж. Конструктивно къщата е в добро състояние. Дворното място е равно, оградено, с няколко помощни постройки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio