Оферта No. 9620

21066 EUR ( 41201 BGN )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9620
Предлаганият имот представлява незастроен урегулиран поземлен имот с площ от 278кв.м., находящ се в централната част на гр. Габрово. По-конкретно в близост до Община Габрово и Дом на Културата "Емануил Манолов". Местоположението му е леснодостъпно и комуникативно. Атрактивен имот за строителсво на уютен дом, за ценителите от Вас. За подробна информация и оглед, не се колебайте, заповядайте в нашият офис.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio