Оферта No. 9655

7424 EUR ( 14520 BGN )

( 6.14 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 24 km от общ. център

Община Габрово Площ:1210 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9655
ППредлагаме за продажба парцел в с. Гледаци. Района е предпочитан за целогодишно обитаване и почивка. Имота е изцяло с източно изложение. В частта от към улицата е равнинен а след това с лека денивелация в източна посока. Районът е с изградена водопроводна и електрическа мрежи. Достъпът до обекта се осъществява посредством път с асфалтова настилка. Имота е ситуиран на около 600м. от Главен път 44- Габрово-Севлиево.

Предимства- желан район, лесна комуникация, източна денивелация, подходящ за построяването на уютна еднофамилна къща за целогодишна обитаване.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio