Оферта No. 9659

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 184.06 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Трявна,

Община Трявна Площ:125 кв.м. Чиста жил.площ:85 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9659
Предлаганият имот представлява тристаен монолитен апартамент, разположен на IIІ-ти етаж от жилищна сграда, която се намира в близост до автогарата на град Трявна. Включва: антре, хол с тераса и преход към трапезария и кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна, мокро помещение и склад. Подови настилки: мозайка, паркет. Банята е с фаянс 15/15. Стени - варова мазилка и постно боядисване; Тавани - варова мазилка и постно боядисване. Дограми - дървени- двукатни.

Към апартамента има таванско помещение около 20 кв. м и избено помещение, със същата квадратура.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio