Оферта No. 9698

80000 EUR ( 156464 BGN )

( 666.67 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Тераси:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9698
Предлагаме дизайнерско луксозно жилище находящо се в централната част на града. Жилището е на първи етаж в малка новопостроена коперация. Раполага с две спални , голяма всекидневна с трапезария , санитарен възел и две тераси. Обзавеждането е с луксозни мебелели и електроуреди. Отоплението е решено с климатици. Всички използвани материали за довършителни работи са висок клас.Към имота има гараж с топла връзка с площ около 40 кв.м

Ако желаете оглед на имота или ви е нужна повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, СОТ, климатик, лукс, с гараж, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio