Оферта No. 9710

19429 EUR ( 37999 BGN )

( 10.62 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:1830 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9710
Село Борики едва ли има нужда от представяне и реклама, но с една дума - хитовата вилна "зона" на Габрово, превърнала се през годините в най-търсеното за сезонна и целогодишно обитаване място. Точно там предлагаме за продажба дворно място от 1830 кв.м, което е почти хоризонтално и предлага отличен изглед към Стара планина. В него има съществуващи жилищна сграда, плевня и още няколко второстепенни постройки, но те не са определящи в крайната цена. Наистина отлично предложение!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio