Оферта No. 9746

36000 EUR ( 70409 BGN )

( 78.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:456 кв.м. Ползваема площ:547 кв.м. Етаж:3 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9746
Урегулиран поземлен имот, на около 1500 м източно от централната градска част, с площ от 601 кв.м. за продажба, находящ се на ул. "Поп Андрей". Парцелът е разположен на улица с асфалтово покритие, с изградена канализационна мрежа. Мястото е изключително спокойно и с прекрасна гледка към града. Разполага с одобрен архитектурен проект и разрешение за строеж на жилищна сграда:

плътност = 60%; Кинт = 0,89 <1,2 ; ниско застрояване - до 10 метра; Озеленяване = 40%

ЗП = 273,8кв.м.; РЗП = 547,2 кв.м.

на сутерен /с площ 59 кв.м/ са проектирани котел, склад, коридор, склад

на първи етаж /с площ 101 кв.м./ са проектирани стълбище, антре, трапезария, дневна и кухня в едно помещение,склад/51 кв.м./ ; топла връзка към гараж/20кв.м/;

на втори етаж /с площ 101 кв.м./ са проектирани стълбище, коридор, апартамент с площ 32 кв.м. и апартамент с площ 33 кв.м.;

на трети етаж /с площ 79кв.м./ са проектирани стълбище, коридор, апартамент с площ от 44 кв.м. ;

покрив/кула /площ 13кв.м./

Цената е за на парцела + проекти, разрешение за строеж и всички процедирани документи, необходими за строителството.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio