Оферта No. 9756

90000 EUR ( 176022 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:250 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9756
Продават се ПЪРВИ И ВТОРИ ЕТАЖ от къща в спокоен, тих и същевременно комуникативен квартал. Локализирано е на слънчево място, от което се разкрива прекрасна гледка към града. Не далеч от него се намират денонощна аптека, лечебно заведение, хранителен магазин и заведение за хранене. Къщата е просторна и светла. Всеки етаж се състои от четири самостоятелни стаи - всекидневна, две спални, трапезария с кухненски бокс - санитарен възел, коридор и голяма тераса с красив изглед. Самостоятелен вход и реално ползване на двор.Имотът е в добро състояние и дава възможности за преустройство според вкуса на всеки клиент. Към всеки от етажите принадлежи 1/3 от земята.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio