Оферта No. 9759

41400 EUR ( 80970 BGN )

( 300.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:138 кв.м. Чиста жил.площ:128 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:4 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9759
Нова жилищна сграда, намираща се на ул. "Найден Геров". Отличава се с бърз и лесен достъп до центъра на града и основните пътни артерии. В близост има голям супермаркет Лидл и Terra Mall. Разрешение за строеж - издадено; отопление - електричество и/или газ; изложение- изток- запад; възможност за закупуване и на гараж с топла връзка към апартаментите.

Предложеният за продажба АПАРТАМЕНТ № 2 е с чиста жилищна площ от 128,8 кв.м. и съответните идеални части от общите части на сградата и възможност за закупуване на гаражна клетка с принадлежащо складово помещение. Разпределението на жилището е следното: просторна всекидневна с площ от 39,8 кв.м. с три тераси; спалня с дрешник и тераса от 16,9 кв.м.;втора спалня с дрешник и тераса от 27,6 кв.м.; баня от 4,5 кв.м. и тоалетна от 1,7 кв.м. Имотът се предлага на БДС.

Две възможности за избор на гараж - ГАРАЖ с площ от 30,8 кв.м. заедно със складовото помещение и ГАРАЖ с площ 34,2 кв.м. със сметната площ и на склада.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, с гараж, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio