Оферта No. 9764

13215 EUR ( 25846 BGN )

( 7.67 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Априлци,

Община Априлци Площ:1723 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9764
Продава се УПИ с площ 1723 кв.м в градче , намиращо се в непосредствена близост до национален парк "Централен Балкан".Точното местоположение на имота е туристическото градче Априлци .Тишина, спокойствие и по балкански чист въздух са сред основните преимущества на района.От парцела се открива невероятна гледка към вр.Ботев и вр.Марагидик.Отреден е за жилищно строителство, като тока и водата са на уличната регулаци Цената е 15лв на кв.м

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio