Оферта No. 9774

23000 EUR ( 44983 BGN )

( 161.97 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:142 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Стаи:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9774
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ предлага за продажба трети надземен етаж от триетажна къща намираща се в центъра на град Габрово. Имотът е с много добро местоположение - комуникативно място и в същото време тиха и спокойна улица. Етажът се състои от две спални, хол, кухня, дневна, две тераси, коридор, входно антре, баня и тоалетна-отделно. Жилището разполага с дворно място, маза, която е с размер- 25.25 кв.м. и с 50% от идеалните части от общите части на сградата.

Перспективен имот, подходящ за голямо семейство с желание да изгради дома си по свой вкус.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio