Оферта No. 9781

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 639.12 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:128 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9781
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен имот в с. Кози Рог, общ. Габрово. Представвлява дворно място с площ от почти 6 дка., заедно с построените в него двуетажна къща с РЗП от 128 кв.м., с вътрешно стълбище - по 4 стаи на етаж, навеси, плевни, помощни пристройки, баня, тоалетна, обори, стопански постройки и др, с обща площ над 300 кв.м. От имота се разкрива панорамна гледка, слънчев е, а достъпа е от основна улица. Водоснабден и електрифициран. Подходящ е за къща за гости.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio