Оферта No. 9788

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 358.67 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:8 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9788
Апартаментът, който е обявен за продажба се намира в добре развит район за живеене.В близост до жилището се намира автогара Габрово, стадион Априлов, VII ОУ"Свети Свети Кирил и Методий", а центъра на града е на отстояние от около десет минути.Разпределението е следното:Кухня , спалня , хол , килер и санитарно помещение. Съвремени подобрения не са извършвани , като състоянието е запазено за годиние си. Принадлежат избено и таванско помещение.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio