Оферта No. 9793

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 154.94 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Стефановци

Община Габрово Площ:330 кв.м. Ползваема площ:367 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9793
Продава се урегулиран поземлен имот в северна индустриална зона /кв. Стефановци/ с площ от 565.00 кв.м., граничещ с асфалтов път, заедно с производствено помещение с обща площ от 367.00 кв.м. Помещението има всички изисквания за дървообработваща дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, вход за зареждане, оборудване, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio