Оферта No. 9800

230 EUR ( 450 BGN )

( 3.77 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:61 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9800
Агенция за недижими имоти РЕГЕНТ отдава търговско помещение в централната част на града. Местоположението е леснодостъпно с постоянен човекопоток и голяма витрина. Магазинът разполага с търговска зала с изглед към централна улица, складова част и санитарен възел.Има вход за зареждане. Отоплението е чрез климатик.Подовата настилка е гранитогрес, стените са с гипсокартон и минерална вата, таванът е окачен, също с минерална вата.

При наемане на имота се изискват две депозитни вноски.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio