Оферта No. 9835

21000 EUR ( 41072 BGN )

( 272.73 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:77 кв.м. Чиста жил.площ:77 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9835
Агенция РЕГЕНТ предлага за продажба апартамент, попадащ в първа градска зона. В близост има спортни площадки, поликлиника, основно училище. Жилището е на първи етаж и е със следното разпределение: кухненски бокс, дневна с тераса, две стаи, като едната е с излаз на тераса, килер, санитарен възел. Апартаментът е без преходни помещения. Съвремени подобрения не са правени, стандартна двукатна дървена дограма, паркет и варово боядисване на стените. Има изградено локално отопление. Принадлежащо избено помещение с полезна площ 10.94 кв.м. Изложението е юг-запад. Предстои саниране на блока.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, локално отопление, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio