Оферта No. 9850

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 546.57 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:58 кв.м. Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:7 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9850
Предлагаме за продажба функционален двустаен апартамент в кв.Младост, в близост до Лидъл, ЦБА, училище, детска градина и пазар.Жилището е без подобрения, но в добро състояние.Отоплението е с ТЕЦ. Околоблоковото пространство е асвалтирано и добре поддържано.Това е имот, който би могъл да се превърне във вашия нов уютен дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio