Оферта No. 9889

40000 EUR ( 78232 BGN )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Чиста жил.площ:132 кв.м. Етаж:4 Спални:2 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9889
Предлаганият апартамент е в ТОП центъра нан града. Намиращ се на четвърти етаж, в сграда без асансьор, разполага с кухня, три спални и хол, две тераси, санитарен възел. Площта на апартамента е 132 кв.м., като в тази площ не влиза прилежащото избено помещение. Подовите настилки в жилището са паркет и мозайка; дограмата е дървена. Стаите са просторни и светли. Изложението е изток-юг. В района се намират основни институци, банки, две училища- средно и начално. Предлага се без наличното обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio