Оферта No. 9905

150000 EUR ( 293370 BGN )

( 300.00 EUR / кв.м. )

продава: къща за гости, 22 km от общ. център

Община Трявна Площ:500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9905
Предлаганият имот представлява комплекс земя и сградa обособени в КЪЩА СЪС СТАИ ЗА ГОСТИ, находяща се в малко китно селце, разположено в подножието на Тревнеския балкан, само на 4 км. от град Трявна и 22 км от гр.Габрово.

Преобладаващо застрояване - малко етажно жилищно от индивидуални едно и дву- етажни вилни и жилищни сгради, достъпен от път с асфалтова настилка.

Районът на гр.Трявна е известен с добрите си климатични и екологични условия.

Представлява: УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с площ от 500 кв.м, заедно с построената в него сграда - КЪЩА СЪС СТАИ ЗА ГОСТИ, със застроена площ 73,00 кв.м. и разгъната застроена площ 187 кв.м.Теренът е с лек наклон в южна посока, ограден с ограда от метална мрежа с PVC покритие на метални колове, терасиран, като са оформени две нива:

първо ниво - там са изградени парко места и детска площадка;

второ ниво - тревна площ с барбекю;

Изградени са стоманобетонови подпорни стени и подпорни стени от каменна зидария

Къщата е основно реконструирана през 2008 год. Разполага с два генератора /при аварийни случаи/ с мощност 6,5 kw и 0,85 kw;TV окабеляване; охранителна техника; пречиствателна станция за отпадните води и локално парно отопление, направено в два кръга. Първият с мощност от 39 kw, отоплядащо цялата къща и топлата вода; вторият отопляващ само апартамента.

На първият етаж на къщата са разположени голяма, просторна кухня и трапезарията с места за около 25-30 човека; сервизно помещение и гараж. По вътрешно стълбище се стига до втория етаж, до който може да се стигне и чрез двора.

На втория етаж са разположени две стаи с баня и тоалетна и един двуспален апартамент.На последния етаж са разположени две спални , баня - тоалетна.

Къщата е в перфектно състояние, без забележки и се продава с всичкото обзавеждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio