Оферта No. 9941

281215 EUR ( 550000 BGN )

( 1089.98 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.София, кв.Бояна

Община София Площ:258 кв.м. Чиста жил.площ:216 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:4 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9941
Предлагаме на Вашето внимание луксозен имот в кв. Бояна, част от затворен комплекс с редови къщи, охраняван със СОТи видеонаблюдение. Жилището е рапределено на няколко нива с кратки междуетажни стълбища. На приземното ниво имаме голям гараж с площ от 41.98 кв.м., входно антре, санитарен възел, мокро помещение с пералня и сушилня, котелно помещение (имота е газифициран), добре аранжиран английски двор и кухненски бокс; на Първи етаж са обособени голяма всекидневна и кухня; на Втори етаж се намира детската спалня със самостоятелна баня и тоалетна, дрешник и тераса; на Трето ниво се намира родителската спалня, която е със самостоятелна баня с вана и тоалетна, както и тераса; на Четвърто ниво е обособен работен кабинет (трета спалня), една голяма панорамна тераса и малък балкон. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано. За оглед на имота: Красен Дойков 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, СОТ, лукс, с гараж, локално отопление, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio