Оферта No. 9956

3988 EUR ( 7800 BGN )

( 1.25 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:3201 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9956
Продава се празно, незстраено дворно място, намиращо се в местност "Крушевски баир", по посока от т.н. Лозарска среща към "Хоталич", разположено от дясната страна на гл. път.Площта на имота е 3201,60 кв.м., теренът е с лек наклон на юг и прекрасна гледка към града.В непосредствена близост и съседните имоти има наличие на електрическо и водно захранване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio