Оферта No. 9983

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 10.65 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:155 кв.м. Ползваема площ:155 кв.м. Земя:1200 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9983
Предлагаме за продажба къща на две нива в с.Костенковци. Тихо и спокойно място, заобиколено от красотата на природата, отдалечено от забързания град и в същото време на десет минути от центъра на България- град Габрово и на малко повече от старопрестолната столица-Велико Търново.

Къщата е разделена на две части като за всяка от тях има отделен вход, което дава въможност да се обособят две жилища. Всяко от нивата разполага с три стаи. Къщата е с външен санитарен възел, но в имота има възможност да се обособи баня с тоалетна.

Мястото разполага още с плевня, сайвант и повече от декар дворно място, също има допълнителна къща на един етаж с маза, която е старинна, на повече от 200 години, много добра идея за механа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio