За нас

Защо да изберете Регент?

Историята на агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" ООД гр. Габрово и Севлиево започва още през далечната 1993 г., когато Георги Георгиев поставя основата на принципите, които ни водят и до днес: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТГОВОРНОСТ, ЕКСПЕРТЕН И ОТКРОВЕН СЪВЕТ, ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ЧОВЕЧНОСТ!

Вярваме, че именно тези качества заедно с хилядите успешни сделки за нашите клиенти ни превърнаха в лидера на недвижимите имоти в Габрово и района, както и най-доверената агенция за цяла централна България.

Днес, Екипът ни се състои от над 11 квалифицирани брокера на недвижими имоти, от които 7 оценители на недвижими имоти, машини и съоръжения, земеделски земи и трайни насаждения, притежаващи сертификати от Камарата на независимите оценители в България. Агенцията ни е член на Националното сдружение за недвижими имоти /НСНИ/. “РЕГЕНТ” ООД е и съдружник в Консорциум Имоти Груп.

Започнахме отдавна, вярвахме, мечтахме, учихме се, работихме упорито, разраствахме екипа, намирахме домове, продавахме имоти, помагахме, свързвахме, съветвахме и ставахме все по-добри в това, което правим! Но най-ценното от тези над 30 години, в които сме на пазара е, че спечелихме не просто клиенти, а ПРИЯТЕЛИ!

Всичко това е възможно, защото и до днес сме водени от принципа да предлагаме само проверени и реални имоти и да даваме яснота и решение за всяка особеност към успешното изповядване на сделка при покупка, продажба, отдаване под наем, наемане или съдействие за ипотечен кредит.

Не се колебайте, свържете се с нас!

Екип
Запознайте се с нашите професионалисти и екип.

9 от 10 наши клиенти ни препоръчват
Работя от години с екипа на Регент за консултация в сферата на недвижимите имоти. Впечатленията ми от професионализма, съветите и личното отношение на членове на екипа, с които съм имала възможност да общувам, са повече от прекрасни. Благодаря ви и ви пожелавам много успехи и занапред.
Мариела ЛиповаБългария
Благодаря на Моника за отзивчивостта и професионализма!
Веселина ПееваБългария
Коректни и внимателни към клиента.
Препоръчвам!
Simeon HristovБългария
Много съм доволен!
Перфектна комуникация и взаимодействие.
Отлично представяне и за 3те имота, които купих в Габрово.
Петър БрайновБългария
Винаги на ниво. Блестящ професионализъм.
С благодарности за свършената работа!
Мария ПоповаБългария
Най-добрият избор, който може да имате!
Климент Коев България
Приятно е да бъдеш обслужван на ниво.
Специални благодарности на Цветомир Йовчев за изключителния професионализъм и компетентност, за проявеното внимание и търпение. За мен беше удоволствие! Успех!
Магдалена Минева България
Изключителен професионализъм от брокерите!
Vladislav StefanovБългария
Това са професионалисти, които ми помогнаха много.
Благодаря и продължавайте все така!
Силвия Арабаджиева България

Партньори
Представяме Ви нашите дългогодишни бизнес партньори