За нас

Защо да изберете Регент?

Историята на агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" ООД гр. Габрово и Севлиево започва още през далечната 1993 г., когато Георги Георгиев поставя основата на принципите, които ни водят и до днес: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТГОВОРНОСТ, ЕКСПЕРТЕН И ОТКРОВЕН СЪВЕТ, ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ЧОВЕЧНОСТ!

Вярваме, че именно тези качества заедно с хилядите успешни сделки за нашите клиенти ни превърнаха в лидера на недвижимите имоти в Габрово и района, както и най-доверената агенция за цяла централна България.

Днес, Екипът ни се състои от над 11 квалифицирани брокера на недвижими имоти, от които 7 оценители на недвижими имоти, машини и съоръжения, земеделски земи и трайни насаждения, притежаващи сертификати от Камарата на независимите оценители в България. Агенцията ни е член на Националното сдружение за недвижими имоти /НСНИ/. “РЕГЕНТ” ООД е и съдружник в Консорциум Имоти Груп.

Започнахме отдавна, вярвахме, мечтахме, учихме се, работихме упорито, разраствахме екипа, намирахме домове, продавахме имоти, помагахме, свързвахме, съветвахме и ставахме все по-добри в това, което правим! Но най-ценното от тези над 28 години, в които сме на пазара е, че спечелихме не просто клиенти, а ПРИЯТЕЛИ!

Всичко това е възможно, защото и до днес сме водени от принципа да предлагаме само проверени и реални имоти и да даваме яснота и решение за всяка особеност към успешното изповядване на сделка при покупка, продажба, отдаване под наем, наемане или съдействие за ипотечен кредит.

Не се колебайте, свържете се с нас!

Екип
Запознайте се с нашите професионалисти и екип.

9 от 10 наши клиенти ни препоръчват
Изключително коректна агенция за недвижими имоти. Отнасят се с уважение към клиента, а услугите им са професионални!
Мариела ЛиповаБългария
Опитвам от години да продам апартамента си. Пробвах сам и с аганции. Накрая попаднах на Румен Георгиев. Справи се за седмица. Поснигна уникална цена. Оставам вечно Ваш клиент. Благодаря.
Simeon HristovБългария
Браво на екипа. Отлична работа. Благодаря на г-н Георгиев!
Стефан ЛалевБългария
Изключителен професионализъм от брокерите
Vladislav StefanovБългария
Много съм доволен. Перфектна комуникация и взаимодействие. Отлично представяне и за 3те имота, които купих в Габрово.
Петър БрайновБългария
Приятно е да бъдеш обслужван на ниво. Специални благодарности на Цветомир Йовчев за изключителния професионализъм и компетентност, за проявеното внимание и търпение. За мен беше удоволствие! Успех!
Магдалена Минева България
Това са професионалисти, които ми помогнаха много. Благодаря и продължавайте все така!
Силвия Арабаджиева България
Ползвала съм услугите на фирма Регент два пъти. Останах очарована както от отношението на брокера, така и от професионализма, с който работят!
Веселина Пеева България
Работата ми с тях беше удоволствие. Мога смело да препоръчам недвижими имоти Регент!
Климент Коев България
Доволни сме. Направиха всичко по силите си и ни намериха чудесен нов дом. Препоръчвам г-н Христо Лалев и г-жа Йоана Йовчева.
Сем. Стефанови България
Имам богат опит с агенции за недвижими имоти. Мога да кажа, че Регент Габрово са едни от много редките случай, които са проявили истински професионализъм и лоялност към клиент!
Атанас Велков България
Успяха и изпълниха всичките ми условия. Сдобих се с прекрасна къша в габровския Балкан.
Михаил Лечев България
Много коректна фирма с доста добри оферти и адекватни брокери поздравления за екипът и все така да се разраствате и да удовлетворявате исканията на клиента. Препоръчвам с две ръце.
Любомир Данчев България
We have had the pleasure of dealing with Regent as a buyer. They have been excellent, understanding and professional throughout. We have really been supported by Regent going over and above and we are truly grateful for their support in our purchase. I think they have done a great job! Thank you to all the team!
William Lee EN

Партньори
Представяме Ви нашите дългогодишни бизнес партньори