Оферта No. 10233

2556 EUR ( 4999 BGN )

( 2.29 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 30 km от общ. център

Община Габрово Площ:1118 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10233
Предлагаме за продажба интересен и привлекателен имот, който попада в центъра на кв."Войново" на Габрово. Близостта до града и застрояването само с еднофамилни жилищни сгради прави квартала предпочитан за обитаване в последните години. Представлява земеделска земя, на която лесно може да се промени предназначението с площ от 1118 кв.м с лек наклон в източна посока. Граничи с площада и асфалтовия път, а в непосредствена близост е спирката на градския транспорт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio