Оферта No. 106

185000 EUR ( 361823 BGN )

( 76.01 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:2434 кв.м. Ползваема площ:2434 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 106
Продават се производствени сгради, оборудвани за кожарско производство, с цялото действащо оборудване.

Сградите са построени върху земя с отстъпено право на строеж и включват:

1. Пет етажна монолитна сграда със застроена площ 391 кв. м. Първият етаж е производствено помещение с няколко зали. Останалите четири етажа с РЗП 1564 кв. м, включват над 40 зали и стаи, които са оборудвани като лаборатории, офиси, конферентни зали, санитарни възли и др.

2. Едноетажна монолитна производствена сграда с площ 376 кв. м, в която също са разположени машини за кожарско производство.

3. Едноетажна монолитна промишлена сграда с площ 58 кв. м

4. Едноетажна монолитна промишлена сграда за енергопроизводство /помещение, предвидено за трафопост/, което се използва като складова площ.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio