Оферта No. 10905

184 EUR ( 360 BGN )

( 0.92 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Болтата

Община Габрово Площ:200 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10905
Отдават се под наем два етажа, всеки сплощ от по 100 кв.м., с промишлени помещения,канцеларии и санитарни помещения в сграда, граничеща с главен път от републиканската пътна мрежа. Височината на едното помещение е 3.5 метра, а на другото 3 метра. Подходът към имота позволява да се маневрира с големи транспортни машини (ТИР). Цената е без ДДС и подлежи на коментар. Освежаващи ремонти също ще се коментират при конкретен интерес и заявка за наемане. Налични са парко места за служители и клиенти.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio