Оферта No. 11027

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 6.74 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:152 кв.м. Земя:910 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11027
Продава се недвижим имот в с. Идилево. Отстоящ на 16км. от град Севлиево, посока гр. В. Търново на 2км от главния път София-Варна на китно място пред балкана. Имотът, който се предлага представлява:

1. УПИ с площ от 910кв.м.

2. Масивна къща застроена площ от 56 кв. м.

3. Лятна кухня - 22 кв. м.

4. Стопанска постройка (плевня) със застроена площ 74 кв. м.

Къщата е масивна добре поддъжана, измазана отвън , дограмата е дървена двукатова има ток, вода от централен водопровод, външа чешма, геран.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio