Оферта No. 11520

53686 EUR ( 104999 BGN )

( 10.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:5112 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11520
Агенция "Регент" предлага на вашето внимание изключителен имот, който попада на изхода на гр.Севлиево в посока гр.Габрово. Подходящ за автосервиз, шоурум, магазин за авточасти, складове. Недвижимият имот е с трапецовидна форма с лице на асфалта от 100,42 м. Предлаганият имот разполага с решение за изработване на проект за изменение на ОУП на Обшина Севлиево за промяна на предназначението на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
виза за проектиране, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio